tisdag, juni 7

Om jag får tid i veckan ska jag summera betygställningen och skytteligan. Det kan vara intressant att veta hur man ligger till. Fram till dess får ni nöja er med en topp 5-lista över dom spelarna som jag tycker presterat bäst såhär långt in i säsongen. Imorgon kommer sämst 5-listan. Den är nästan mer intressant.

1. Daniel. Killen har allt. Utseendet. Ödmjukheten. Skottet. Och farsan förstås. Danne har aldrig varit bättre. Han verkar harmonisk både på och utanför plan.

2. Mackan. Killen har ju ingenting, höll jag på att skriva. Men trots det regerar han i försvaret. Gjorde en drömmatch i premiären, missade den, men många tyckte att Mackan var värd en fyra då, kanske borde han fått den. Har blivit tryggare med bollen sista två matcherna. Visade snabbhet mot Rytmus.

3. Nissepisse. Han kan vara hur sliten som helst till matcherna men äger ändå motståndarnas straffområde. Kan göra skenet av att vara ego men levererar många assist. Nisse kommer få dra ett tungt lass i slutspelet.

4. Ragge. Han har vuxit sista tre veckorna. Hade det tungt i början men nu är han back in business. Är som vanligt ett litet svin på plan, lägger ingenting emellan. Han och Mackan kompletterar varandra bra i mittlåset även om Ragge har potential att spela högre upp. Har en fin högerfot som måste utnyttjas mer.

5. Noah. Det stod mellan honom och Martin. Men det blir Noah tack vare hans höga högsta nivå. Har bra driv med bollen. Måste våga skjuta mer.

Bubblare:
David. Har kapacitet att ligga topp 3. Om han vill.
Martin. En krigare som även kan spela boll.
Manne. Grym. Men missat två matcher på raken. Inte bra.
Putte. Var grym i träningsmatchen. Sen mer mänsklig.

Inga kommentarer: