måndag, juni 6

Betygen

Först vill jag bara konstatera: den här patetiska bloggen har fler läsare än min egna.

Sen. Det känns som att det bara är jag som rår om den här föreningen. Jag är coach, målvakt, kassör, betalar domaren, och sköter om hemsidan. Det är en jävla enmansshow. Det känns jättetråkigt. Men jag krigar på fram till sommaruppehållet, sen får vi se. Jag ska ha ett möte med Totti och han Calle, som drog igång den här resan men som knappt synts till sista månaden. Mycket märkligt.

Jaja. Nog om det. Betygen ska sättas. Det var både svårt och enkelt att sätta betygen på er spelare från i lördags. Tyckte ingen stack ut i mängden, utan det var en gedigen laginsats.

Tvåa
Ragge. Blir bara bättre och bättre. Har slutat med sina patetiska långbollar. Stort engagemang

Mackan. Visade snabbhet när Rytmus kontrade. Stabil. Har blivit bättre med bollen. Inga misstag alls.

David. Var halvt bedrövlig första 75. Men kom igång ordentligt sista kvarten. Fin assist till Robban.

Noah. Blir inte klok på honom. Blandar briljans med bedrövliga ingripanden. Såg loj ut ibland. Viktig målskytt. Kan mycket bättre.

Bungan. Mmm. Bungan börjar hitta rätt på 11-mannaplanen. Gjorde sitt jobb på ytterbacken. Stod rätt nästan hela tiden och hade bra passningsspel.

Totti. Osynlig i första. Hade inte många bolltouch? I andra kom han med mer i spelet. Har bättre självförtroende nu.

Putte. Som sagt. Hade det jobbigt i första. Fick bedrövliga passningar av Martin. I andra visade Putte upp snabbhet när han löpte in från högerkant och nåddes av Dannes djupledsbollar. Målskytt.

Olle. Vill nästan ge honom en trea. Visade stort hjärta när han tog löpningar som öppnade upp motståndarna. Säker med bollen och hade bra snack. Nära att göra mål vid ett par tillfällen. Modern ytterback.

Pontus. Skapar alltid tre lägen i varje match. Samma sak i lördags. Är giftig i boxen. Hade två riktigt tragiska klackar. Målskytt.

Danne. Satt mer än vanligt på bänken. Ödmjukt. Hade mycket boll i första men det var först i andra som han levererade sina patenterade djupledsbollar. Helt magiska.

Martin. Äntligen fick han göra mål igen. Stabil back. Ingen går förbi honom. Visade snabbhet och hunger när han spelade anfallare i andra.

Robban. Överraskar gång på gång. Ser spretig ut i sitt rörelsemönster men gör det enkelt för sig när han får bollen. Passarna sitter. Och som sagt, målskytt. Nu släpper det.

Nisse. Stabil anfallare. Gör minst ett mål och två assist i varje match. Han levererar. Nästa match finns det möjlighet att han får starta.

Boris. Löpte bra på sin högerkant. Hade tre fyra bra lägen att göra mål. Stort plus att han nosar upp lägena, stort minus att han inte sätter dit något läge. Ser bättre och bättre ut.

Etta
Carlsson. Nöjda?

Matchens spelare:
Robban. När en så pass fin människa som Robban äntligen lyckas med någonting måste han hyllas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahahahaha . Alltså Johan c. Om du slutar blogga här så dör det här laget. Du ska ha en 4 à varje match! Helt ovärdelig för laget. HELT!! kommer samla ihop lön till dig om du tycker det inte e värt det. Säg en uppgift så tar jag den direkt. Kassör kan va en katastrof ide men allt annat. Puss.

/ jr