söndag, maj 29

femte raka...

Vi är uppe i fem segrar nu. Ribban som stod för motståndet i lördags var på förhand en tuff motståndare, de låg tvåa i tabellen, och började matchen i högt tempo. Vi var inte över halva plan första fem minuterna. Men precis som Barcelona stressade vi inte upp oss utan växte in oss i matchen och efter tio minuter hade vi koll på läget. 1-0 kom efter ett mönsteranfall, Sasa skarvade en långboll ner till Alex som spelade in till Nisse, eller Adrian som gjorde mål. Jag har faktiskt glömt detaljerna. Men det var vackert som fan. Andra målet har jag också glömt. För att inte tala om det tredje. Vi spelade i alla fall lysande med kombinationsspel i sista tredjedelen.

Andra halvleken präglades av lågt tempo. Gabbe gjorde ett fantastiskt volleymål efter inlägg av Adrian. Sen gjorde vi 5-0, Adrian eller Nisse. På slutet tappade vi fokus och Ribban kunde reducera två gånger. Men vad gjorde det. Vi ägde. Som det känns nu kommer vi inte tappa en enda poäng i serien. Gör vi det avgår jag direkt. Då får Thomas eller Callebanan ta över.

Betygsättningen kommer imorgon. Ingen kommer nog få en etta. Även om David tyckte han var värd det när vi samtalade på Strand igår. Han var inte alls nöjd med sin insats men så dålig var han inte. Han måste bara sova bättre innan match. Men det gäller väl alla.