tisdag, maj 31

Betygen

Trea
Danne. Behåller formen. Var inte jättedelaktig i målen men var som vanligt rörlig och spelbar på mitten. Agerar som vår Xavi. Oerhört viktig för laget.

Nisse. Trean måste väl komma nu. Gjorde två mål och passade fram till ett. Men kom ändå inte upp i nivå. Det finns så mycket i den där killen.

Tvåa
Christoffer. Spelade stabilt i första. Fick göra två viktiga räddningar. Stort plus för hans snabba igångsättande av bollen.

Adrian. Var giftig i sista tredjedelen och var delaktig i tre fyra mål. Gjorde bland annat ett själv. Men det kunde ha varit fler om han inte varit ödmjuk och passat istället för att skjuta.

David. Visade återigen att han har lagets högsta lägstanivå. Han var inte alls nöjd med sin insats men var ändå en av lagets bästa spelare med sitt lugn med bollen. Är omöjligt att ta bollen ifrån honom.

Boris. Mer delaktig i spelet nu. Spelade mestadels ytterback och gjorde det bra. Spelade enkelt och hade hög passningskvalité.

Alexej. Gjorde självmål när matchen var avgjord. Hade det stått 1-1 i det läget hade jag blivit galen. Nu var det ingen fara. Var inblandad i två mål framåt. Har öga för assist. Måste våga gå på egna avslut.

Robban. Helt klart sin bästa match för året. Spelade topp mestadels. En assist och nära att göra mål. Sista kvarten spelade han högerback och var riktigt bra då. Har fått en bättre bollträff med högerfoten.

Bungan. Svor som vanligt över sin egen insats. Hade det jobbigt i första men kom igång i andra. Var tuff och vågade tittade upp när han fick bollen. Fortfarande problem med sina ljumskar. Också sin bästa match för året.

Mackan. Ställdes inte på några större prov i försvaret. Hade mycket boll i första, stressade första tio, men sen började han rull längs backen. Hade bra samarbete med sin bror Gabbe.

Carlsson. Gjorde comeback som mittback i 40 minuter. Gjorde sitt jobb. Placeringssäker.

Flavio. Började som ytterback. Sen mittback. Och på slutet anfallare. Han fick hatta omkring men var stabil på alla platser. Borde ha gjort mål som anfallare men missade nedtagningen.

Sasa. Jokerman 1. Blev inringd med kort varsel. Visade stor ödmjukhet när han kom in efter en kvart och slog fina passningar på anfallarna. Låg bakom 1-0 med en fin nickskarv och hade med en fot i andra. Såg väldigt pigg ut för att inte ha spelat på länge. Kom bort lite i andra.

Gabbe. Jokerman 2. Har fortfarande snabbheten. Spelade back och ytter i första. Slog många patetiska långbollningar. I andra spelade han mest anfallare och då imponerade han. Gjorde två mål. Bland annat ett stenhårt volleymål från nära håll. Jävligt snyggt.

Putte. Var inte alls nöjd med sin insats. Men precis som David har Putte en hög lägstanivå. Jagade igång laget när vi hade det tungt inledningsvis.

Matchens spelare.
Nisse. Stod för matchens delikatess när han gjorde tunnel på en motståndare med en klackpass. Snyggt som fan. Gjorde dessutom två mål.

2 kommentarer:

thomas sa...

jag är så fruktansvärt stolt över mina lagkamrater, heja er.

Anonym sa...

jag meeeee

jr