söndag, maj 22

Efter den fina inledningen sänktes tempot. De orangea (minns inte vad dom hette) fick mer boll. Dom spelade halvtrevligt, lite Barca, men kom ingen vart. Vi vann alla närkamper. Efter 35 minuter kastade Totti ett inkast från hörnflaggan som en av våra inlånade spelare kunde nicka i mål från nära håll. Halvleken slutade 1-0 där hela laget imponerade. Danne hade mycket boll, han briljerade med sitt passningsspel och enkla lösningar. Ragge som gärna vill ha mycket boll fick det första 45. Han spelade mittback tillsammans med Odenhammar och imponerade inte bara med bollen utan även i defensiven. Totti som haft det jobbigt inledningsvis på säsongen gjorde sin bästa halvlek för året. Martin krigade på han också. Han blir bara bättre och bättre. Och Putte hamnade på högerkanten efter alla omstruktureringar. Han ville ha mer boll än han fick.

I andra halvlek höjde vi tempot och det gav fort resultat. Totti slog ett inlägg från sin högerkant som en av dom nya kunde trycka in bakom målvakten. 2-0. Sen dröjde det inte många minuter innan Martin slog en hörna som Manne, Stockholms bästa huvudspelare, snyggt kunde nicka in med tre motståndare hängande runt sig. Ett klassmål.

Dom orangea satte hög press i andra. Men trots det vågade vi lira runt. Stundtals spelade vi vackert. Det var klappklapp. Njutbart. När det var en kvart kvar och jag började tänka på att äntligen hålla nollan fick dom orangea ett slumpmål. Vi var lite okoncentrerade för en stund och då smäller det. På sätt och vis var det rättvist att dom fick en reducering. Dom försökte spela boll.

I slutet blev Danne frispelad. Bollen studsade och målisen kom ut. Det var ett så kallat drömläge. Danne gjorde allt rätt och lobbsköt i nättaket. 4-1. Vilket också blev slutresultatet. Lagets tredje raka.

Betyg och matchens spelare kommer imorgon kväll. Mycket intressant.