lördag, maj 14

Efter en tuff match i premiären lossnade det rejält mot Antropi idag. Till en början stod dom upp bra. Dom hade formaterat laget så att dom bästa var placerade i backlinjen, lite som vi gör. Men efter en kvart, när Nisse blivit inbytt, blev det mål. Putte lade en boll på djupet som Nisse halvbehärskat slog i mål. Några minuter senare bombade Danne in 2-0. Noah klackade fram passningen. 3-0 gjorde Nisse. Han tog emot bollen på bröstet i fart och drog iväg ett lågt skott vid stolpen. Annars var Martin grym i första halvlek, främst första kvarten. Han har fått en bättre förstatouch och slår ständigt fina inlägg. Manne har hittat formen också. Han var bländade som mittback i vårt 4-4-2.

I början på andra gick vi ner i tempo och Antropi kunde reducera. Men sen sprakade det till från vår sida. 4-1 gjorde Flavio (en misslyckad chip) efter snyggt passnings-spel från målvakt och upp genom hela högerkanten. Pontus gjorde 5-1-målet. Viktigt för honom. Det har varit väldigt turbulent kring honom sista veckan. Nu visade han prov på målsinne. 6-1, David. 7-1, Martin. 8-1, var en deliktess. Nisse klackade bollen till Putte som helt ren drog iväg en clean vänster i bortre gaveln. Vi spelade som i trans. Alla ville göra mål. Men så fick Antropi en kontring. Ragge följde sin anfallare, hade honom, gjorde en nästan perfekt glidtackling men anfallaren fick med sig bollen och kunde chippa in bollen över en utrusande Carlsson som hade problem med koncentrationen i andra.

Sista kvarten öste vi på. Danne gjorde två mål till och Manne fick avsluta kanonaden med ett friläge. 11-2 slutade matchen. Det var kross. Till och med Totti skulle ha klarat sig bra i den här matchen.

Matchens spelare efter 60 minuter var Manne. Han krigade på som fan, vann alla närkamper och slarvade inte i passningsspelet som han gjort tidigare. Han var även farlig i hörnspelet. Nådde högst i luften varje gång och borde kanske gjort något mål på dom lägena. Men efter 70 minuter och Nisse visat stor ödmjukhet (det kan man inte tro) och klackat fram Putte till ett mål tog han över ledartröjan. Två mål och ett par tre assist är stabilt. Men efter att Danne avslutat matchen med tre och fyra mål blir han givetvis utsedd till matchens spelare. Han var bra idag. Svenne mös hela matchen.

Betygen kommer imorgon. Det är en jävla huvudvärk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Var ligger förklaringen i att vi i genrepet spelar lika mot det här motståndet, för att sedan totalkrossa dem? Har vi utvecklats till Barcelonas nya farmalag eller? Galen match det verkar ha varit!

/ Hadrien

Anonym sa...

Jag ger aldrig mer än 20% i träningsmatcher .
Jr

Jangemo sa...

De va ett helt annat lag vi mötte förra gången. Denna gång hade dom spelare som knappt kunde springa